Send e-mail to tervosoft
Valitse kieli

Referenssit: Tällä sivulla on asiakkaidemme ystävällisellä luvalla esitelty muutama projekti,  joiden toteutuksesta Tervosoft Oy on vastannut.

Pahvi- ja paperiteollisuudessa:

 • Corenso United Oy Ltd (Imatran tehdas Suomessa, Saksassa (Krefeld), Isossa-Britaniassa (Milton Keynes)) – pahvihylsytuotanto. Siemens S5 PLC:t  S7:ksi. Tehty ja asennettu uusi PC-ohjelma,  jolla ohjataan kuivausvaraston automaatiota. Ohjelma oli tehty käyttäen client/server tekniikkaa, mikä mahdollistaa   useiden tietokoneiden käyttöä. Oli yhdistetty tehtaan ja varaston tietokannat. Kommunikointiväylä PC:n ja PLC:n välillä oli vaihdett MPI:stä Ethernetiksi, mikä poisti ylimääräisten  laitteiden ja lisenssiohjelmien tarpeen PC:stä.

Puu- ja huonekauteollisuudessa:

 • Tälli Oy (Haapamäen tehdas Suomessa) – huonekalutuotanto. Oli muutettu raakaainevarastoautomaation (lastulevy) PC- ja logiikkaohjelmat. Yhdistetty varaston ja tehtaan tietokannat. Oli kehitetty varaston optimointijärjestelmä ja varastotilnneindikointijärjestelmä. Ohjausjärjestelmä oli rakennettu Beckhoffin teollisuus-PC:llä käyttäen client/server -tekniikkaa.
 • Jeld Wein Suomi Oy (Vääksyn  tehdas Suomessa) – ovituotanto. Oli tehty muutoksia loppuuotevaraston ohjausjärjestelmään, osittain yhdistetty varaston ja tehtaan tietokannat. Oli rakennettu suorayhteys varaston, myynti- ja logistiikkaosaston välillä.
 • Martela Oy (tehtaat Suomessa (Kitee, Nummela)) – huonekalutuotanto. Oli muutettu raakaainevarastoautomaation (lastulevy) PC- ja logiikkaohjelmat. Yhdistetty varaston ja tehtaan tietokannat. Ohjausjärjestelmä oli rakennettu Siemens S7 PLC:llä ja tavallisillä PC:illä yhdistetyinä samaan Ethernet-verkkoon.

Alumiini- ja metalliteollisuudessa:

 • Nordic Aluminium Oyj (Kirkkonummen  tehdas Suomessa) – alumiiniprofiilituotanto. Pakkaus- ja anodisointilinjan välivarastoautomaation ohjausjärjestelmät.
 • Purso Oy (Siuron tehdas Suomessa) – alumiiniprofiilituotanto. Lopputuotevaraston automaation ohjausjärjestelmät (3 linjaa).
 • Lumon Oy (Kouvolan  tehdas Suomessa) – parvekelasituotanto. Toimitettu kahden raaka-ainevaraston ohjausjärjestelmät. Yhdistetty varastojen tietokannat ja yrityksen keskustietokanta. Rakennettu suorayhteys varaston ja logistiikkaosaston välille.

Elintarviketeollisuudessa:

 • Valio Oy (laitokset Suomessa (Riihimäki, Haapavesi) – meijerituotetuotanto. Oli tehty muutokset suolaus- ja varastoautomaation ohjausjärjestelmissä.
 • Norrmejerier (Uumajan  juustola Ruotsissa) – juustotuotanto. Oli tehty ohjelmamuutoksia juustokypsämöautomaatioon. Yhdistetty varaston ja yrityksen tietokannat.

Muu teollisuus:

 • Espe Oy (tehdas Suomessa (Kouvola)) – vaahtomuovitehdas. Nostolaitteiden mekaanisia muutoksia. Tervosoft Oy:n tekemät muutokset mm. pienensivät  järjestelmän kuormitusta  nostovaiheessa, kasvattivat  nostonopeutta ja laitteiden toimintavarmuutta.  Järjestelmään on myös lisätty anturit ja tehty muutoksia PLC-ohjelmaan mikä paransi toimintavarmuutta ja turvallisuutta  nosto- ja siirtovaiheessa.
 • YIT (tehdas Suomessa (Ylivieska)) – sinkkaus ja pintakäsittely. Oli tehty kuumasinkkauslinjan ohjausjärjestelmä.

Yhteistyötä mekaniikkavalmistajien  kanssa , erityisesti toimitettu alihankintana sähkösuunnittelua, ohjelmointia, projektointia, apua muutos- ja huoltotyössä seuraaville yrityksille: Erikkilä Nostotekniikkaa Oy, Melektra Oy, Finox Oy, Konecranes Oy.

Erikkila Melektra Electroautomatica