Send e-mail to tervosoft
Valitse kieli

Yrityksen perustaja Timo Tervo on valmistunut vuonna 1994 Pietarin ilmailualan teknillisestä korkeakoulusta. Vuosina 1994 - 2007 hän työskenteli Erikkilä Nostotekniikka Oy:ssa erinäisten tuotantoprosessien automaatioprojektien parissa (mm. portaalirobotit, varastoautomatiikka, pintakäsittelylinjastot). Päivätyön ohella Timo Tervo suoritti Teknillisen korkeakoulun jatko-opintoja ja sai vuonna 2004 Tekniikan lisensiaatin arvon. Hän myös osallistui ja luennoi seminaareissa teollisen automaation kehityksestä sekä suunnitteli ja koodasi ohjelmistosovelluksia mm. VTT:lle, JOT automation Oyj:lle ja Panave Oy:lle.

Kokemuksen ja erityisosaamisen kertyminen toimi pontimena Tervon oman yrityksen perustamiselle Nummelaan maaliskuussa 2007. Yritys vuokrasi toimistotilat Vihdin yrityshautomosta ja sen toiminta keskittyi teollisen automaation ohjelmointiin, sähköisten järjestelmien kehittämiseen sekä komponenttivalintaan ja tarvittaessa kokonaisten tuotantolinjojen mekaanisten solmujen suunnitteluun.

Yrityksen toiminta lähti käyntiin hyvin nopeasti ja vakaasti. Korkean ammattitaidon, työn laadun ja markkinan tuntemuksen ansiosta Tervosoft Oy on luonut ja vakiinnuttanut hyvän maineen asiakkaidensa keskuudessa.

Erikkila Melektra Electroautomatica